Aanbieding autovakantie Moezel ⏩ Graffs Muhle

Prijs (per persoon)€321,-€479,- -33%
Vertrek opMaandag 3 oktober 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Duitsland »  Moezel »  Traben Trarbach
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope autovakantie Duitsland ➡️ 8 Dagen in Graffs Muhle, Traben Trarbach ➡️ € 321,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 3 sterren hotel ➡️ Aanbieding autovakantie Moezel - Duitsland met vertrek op maandag 3 oktober 2022 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8.8

Graffs Muhle

8-daagse Autovakantie naar Moezel bij Graffs Muhle. Mooie ligging in Traben-Trarbach, Kies voor het arrangement, Gerund door gastvrije familie, Actief langs de Moezel, Dagtrip naar de stad Trier, Moseltherme aan de overkant. Dit hotel heeft alles in huis voor een ontspannen verblijf. Vroeger een herberg, tegenwoordig een fijn hotel dat gerund wordt door een gastvrije familie. In het hotel wordt je steeds verrast door iets nieuws. Elke kamer is individueel ontworpen en dus uniek. In het restaurant bestel je een gerecht van het veelzijdige menu bestaande uit regionale gerechten met een heerlijk glas wijn. En ben je toe aan ontspanning, dan geniet je van de sauna's en verschillende thermale baden in de wellness direct tegenover het hotel.

Aanbieding autovakantie Moezel ⏩ Graffs Muhle
Aanbieding autovakantie Moezel ⏩ Graffs Muhle
Aanbieding autovakantie Moezel ⏩ Graffs Muhle
Aanbieding autovakantie Moezel ⏩ Graffs Muhle

Vakantie highlights

  • Mooie ligging in Traben-Trarbach, Kies voor het arrangement, Gerund door gastvrije familie, Actief langs de Moezel, Dagtrip naar de stad Trier, Moseltherme aan de overkant

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 3 oktober 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-08-10. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!