Goedkope vakantie Mecklenburg Voor Pommeren ⏩ Van der Valk Resort Linstow

Prijs (per persoon)€287,-€478,- -40%
Vertrek opMaandag 5 september 2022
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Duitsland »  Mecklenburg Voor Pommeren »  Linstow
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij Prijsvrij

Goedkope vakantie Duitsland ➡️ 8 Dagen logies in Van der Valk Resort Linstow, Linstow ➡️ € 287,- per persoon ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Goedkope vakantie Mecklenburg Voor Pommeren - Duitsland met vertrek op maandag 5 september 2022 ➡️ Veilig boeken bij Prijsvrij met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

Van der Valk Resort Linstow

8 daagse autovakantie naar Van der Valk Resort Linstow in linstow, duitsland. Opzoek naar een vakantiepark geschikt voor het hele gezin? Dan is het Van der Valk Resort Linstow een perfecte keuze. Dit 4-sterren vakantiepark ligt in Linstow en je beleeft er de leukste familievakantie. Zo vermaken de kinderen zich in het subtropisch zwemparadijs, kan jij ontspannen in de spa of daag anderen uit voor een potje voetbal. Kortom, altijd en voor iedereen wel iets te doen op het park! Ook is een dag buiten het park een aanrader, met verschillende excursies, boottochten en een strand in de buurt ben je zo een dag zoet. Boek dus snel jouw onvergetelijke familievakantie naar Van der Valk Resort Linstow!

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 5 september 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2021-12-22. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!