Last minute vakantie Hessen ⏩ Moxy Darmstadt

Prijs (per persoon)€374,-€499,- -25%
Vertrek opMaandag 27 juni 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Duitsland »  Hessen »  Darmstadt
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Duitsland ➡️ 8 Dagen in Moxy Darmstadt, Darmstadt ➡️ € 374,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Last minute vakantie Hessen - Duitsland met vertrek op maandag 27 juni 2022 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

Moxy Darmstadt

8-daagse Autovakantie naar Hessen bij Moxy Darmstadt. Hip hotel vlak bij het centrum, Stijlvolle kamers, Knusse zitjes en toffe voetbaltafel, Gezellige bar, Inspannen in de fitness, Ontdek de omgeving van Hessen. Gezelligheid en een moderne stijl beschrijft precies hotel Moxy Darmstadt. Het hotel heeft een hip interieur met verschillende knusse zitjes en vermaak zoals een voetbaltafel. Ontdek het centrum van Darmstadt dat twee kilometer van het hotel ligt of ga op pad om de groene omgeving van Hessen te ontdekken.

Last minute vakantie Hessen ⏩ Moxy Darmstadt
Last minute vakantie Hessen ⏩ Moxy Darmstadt
Last minute vakantie Hessen ⏩ Moxy Darmstadt
Last minute vakantie Hessen ⏩ Moxy Darmstadt

Vakantie highlights

  • Hip hotel vlak bij het centrum, Stijlvolle kamers, Knusse zitjes en toffe voetbaltafel, Gezellige bar, Inspannen in de fitness, Ontdek de omgeving van Hessen

Faciliteiten accommodatie

  • Bar
  • Fitness
  • Huisdieren toegestaan,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 27 juni 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-06-10. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!