Last minute vakantie Eifel ⏩ Zum Alten Forsthaus

Prijs (per persoon)€460,-€852,- -46%
Vertrek opWoensdag 16 november 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Duitsland »  Eifel »  Vossenack
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Duitsland ➡️ 8 Dagen in Zum Alten Forsthaus, Vossenack ➡️ € 460,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Last minute vakantie Eifel - Duitsland met vertrek op woensdag 16 november 2022 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7.5

Zum Alten Forsthaus

8-daagse Autovakantie naar Eifel bij Zum Alten Forsthaus. In het hart van de Eifel, Voormalige boswachterswoning, Uitstekende keuken, Voor het hele gezin, Vriendelijk personeel, Ontspannen in het zwembad. Een voormalig boswachterswoning in het midden van de Eifel is omgetoverd tot een hotel. De authenticiteit is bewaard gebleven, evenals de familietradities wat terug te zien is in o.a. de keuken. Geniet van het uitzicht, de omgeving en maak mooie uitstapjes in de regio.

Last minute vakantie Eifel ⏩ Zum Alten Forsthaus
Last minute vakantie Eifel ⏩ Zum Alten Forsthaus
Last minute vakantie Eifel ⏩ Zum Alten Forsthaus
Last minute vakantie Eifel ⏩ Zum Alten Forsthaus

Vakantie highlights

  • In het hart van de Eifel, Voormalige boswachterswoning, Uitstekende keuken, Voor het hele gezin, Vriendelijk personeel, Ontspannen in het zwembad

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar
  • Roomservice
  • Fietsverhuur
  • Sauna
  • Stoombad
  • Huisdieren toegestaan,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 16 november 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-11-12. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!