Heerlijke autovakantie Eifel ⏩ Fabrys im Hof

Prijs (per persoon)€110,-€149,- -26%
Vertrek opVrijdag 13 mei 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren appartement
Bestemming Duitsland »  Eifel »  Bollendorf
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope autovakantie Duitsland ➡️ 8 Dagen in Fabrys im Hof, Bollendorf ➡️ € 110,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 3 sterren appartement ➡️ Heerlijke autovakantie Eifel - Duitsland met vertrek op vrijdag 13 mei 2022 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

Fabrys im Hof

8-daagse Autovakantie naar Eifel bij Fabrys im Hof. Nette appartementen, In het centrum van Bollendorf, Voor een actieve vakantie, Uitstekende prijs en service, Prachtige natuur, Een stedentrip in drie landen. Uitstekend verzorgde appartementen voor een goede prijs! De gezellige plaats Bollendorf ligt aan de Sauer, de grensrivier met Luxemburg. Je wordt hartelijk ontvangen door de familie Fabrys. Ze zijn ook een beetje de plaatselijke VVV. Ze weten alles over de omgeving en hebben leuke tips.

Heerlijke autovakantie Eifel ⏩ Fabrys im Hof
Heerlijke autovakantie Eifel ⏩ Fabrys im Hof
Heerlijke autovakantie Eifel ⏩ Fabrys im Hof
Heerlijke autovakantie Eifel ⏩ Fabrys im Hof

Vakantie highlights

  • Nette appartementen, In het centrum van Bollendorf, Voor een actieve vakantie, Uitstekende prijs en service, Prachtige natuur, Een stedentrip in drie landen

Faciliteiten accommodatie

  • Speeltuin
  • Tuin
  • Fitness
  • Fietsverhuur
  • Sauna
  • Wasmachines (zelfservice)
  • Huisdieren toegestaan,

Corona informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 13 mei 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-04-01. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!