Mooiste autovakantie Berlijn ⏩ Amano 3 Dagen €57,-

Prijs (per persoon)€57,-€72,- -21%
Vertrek opZondag 23 juli 2023
Verblijf3 Dagen logies
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Duitsland »  Berlijn »  Berlijn
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Vroege vogels deal zomervakantie Duitsland ➡️ 3 Dagen logies in Amano, Berlijn € 57,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 3 sterren hotel ➡️ Mooiste autovakantie Berlijn - Duitsland met vertrek op zondag 23 juli 2023 ➡️ Veilig boeken bij Prijsvrij met repatriëring bij calamiteiten.

6

Amano

3 daagse stedentrip naar Amano in berlijn, duitsland. Hotel Amano is een elegant 3-sterrenhotel gelegen in het bruisende Berlijn. Start de dag met een stevig ontbijt en ga daarna op pad om de mooie stad te ontdekken. Bij terugkomst kun je genieten van een gezellige avond met een lekkere cocktail op het mooie dakterras van het hotel. Heerlijk op een warme, zomerse dag! Trek jezelf daarna terug voor een fijne nachtrust. De fantastische locatie nabij diverse bezienswaardigheden en de comfortabele faciliteiten zorgen ervoor dat je hier een heerlijk verblijft zult hebben. Ideaal als je op een stedentrip komt!

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 23 juli 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2023-03-04. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!