Last minute vakantie Beieren ⏩ LEGOLAND Feriendorf

Prijs€704,-€1380,- -49%
Vertrek opMaandag 31 oktober 2022
Verblijf4 Dagen
Accommodatie3 Sterren vakantiehuis
Bestemming Duitsland »  Beieren »  Günzburg
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Duitsland ➡️ 4 Dagen in LEGOLAND Feriendorf, Günzburg ➡️ € 704,-  ➡️ Verblijf in 3 sterren vakantiehuis ➡️ Last minute vakantie Beieren - Duitsland met vertrek op maandag 31 oktober 2022 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

9.4

LEGOLAND Feriendorf

4-daagse Autovakantie naar Beieren bij LEGOLAND Feriendorf. Feest voor jong en oud, Leuke stopover met de kinderen, Dappere ridders, stoere piraten, Overnachten naast het park, Vakantiehuisjes in LEGO-look, Speeltuin bij het meer. Iedereen is in LEGOLAND® Deutschland van harte welkom om het avontuur te beleven! Het park in het Beierse Günzburg, gelegen tussen Stuttgart en München, biedt meer dan 60 attracties en duizenden bouwwerken gemaakt van meer dan 55 miljoen LEGO® stenen. Voor jonge schatzoekers, stoere piraten en dappere ridders is dit het paradijs! Bovendien zijn er veel verschillende live-shows en een fantastische 4D bioscoop die werkelijk voor kippenvel zorgen. Het kopstuk van het park is MINILAND, het park waar alles gemaakt is van LEGO® stenen. Met veel liefde voor detail zijn hier Europese steden en landschappen nagebouwd. Vervelen doet niemand zich hier! Het park is geopend van 2 april t/m 6 november 2022, dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur.

Last minute vakantie Beieren ⏩ LEGOLAND Feriendorf
Last minute vakantie Beieren ⏩ LEGOLAND Feriendorf
Last minute vakantie Beieren ⏩ LEGOLAND Feriendorf
Last minute vakantie Beieren ⏩ LEGOLAND Feriendorf

Vakantie highlights

  • Feest voor jong en oud, Leuke stopover met de kinderen, Dappere ridders, stoere piraten, Overnachten naast het park, Vakantiehuisjes in LEGO-look, Speeltuin bij het meer

Faciliteiten accommodatie

  • Restaurant
  • Bar
  • Entertainment
  • Tuin,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 31 oktober 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-10-27. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!