Last minute autovakantie Beieren ⏩ AC Hotel Wurzburg

Prijs (per persoon)€441,-€551,- -20%
Vertrek opWoensdag 30 november 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Duitsland »  Beieren »  Würzburg
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope autovakantie Duitsland ➡️ 8 Dagen in AC Hotel Wurzburg, Würzburg ➡️ € 441,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Last minute autovakantie Beieren - Duitsland met vertrek op woensdag 30 november 2022 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

AC Hotel Wurzburg

8-daagse Autovakantie naar Beieren bij AC Hotel Wurzburg. Nieuw bij TUI, Startpunt Romantische Strasse, Gloednieuw hotel, In het hart van het Frankisch wijnbouwgebied, Ontdek de historie van Würzburg, Modern en comfortabel hotel. Würzburg, een barokke stad aan het begin van de Romatische Strasse. Het ligt aan de rivier de Main, in het hart van het Frankisch wijngebied, een uurtje voorbij Frankfurt. Kortom, een omgeving waar veel te ontdekken is. Je slaapt in het AC Hotel Würzburg, een nieuw hotel op circa 2 km. van het centrum. De elegante, moderne inrichting en fijne kamers voegen echt iets extra's toe aan je verblijf. Het is een leuke bestemming voor een paar dagen weg.

Last minute autovakantie Beieren ⏩ AC Hotel Wurzburg
Last minute autovakantie Beieren ⏩ AC Hotel Wurzburg
Last minute autovakantie Beieren ⏩ AC Hotel Wurzburg
Last minute autovakantie Beieren ⏩ AC Hotel Wurzburg

Vakantie highlights

  • Nieuw bij TUI, Startpunt Romantische Strasse, Gloednieuw hotel, In het hart van het Frankisch wijnbouwgebied, Ontdek de historie van Würzburg, Modern en comfortabel hotel

Faciliteiten accommodatie

  • Bar
  • Fitness
  • Huisdieren toegestaan,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 30 november 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-11-25. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!