Korting autovakantie Baden Württemberg ⏩ Attractiepark Tripsdrill

Prijs (per persoon)€1288,-€1464,- -12%
Vertrek opDinsdag 4 oktober 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren vakantiepark
Bestemming Duitsland »  Baden Württemberg »  Cleebronn
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope autovakantie Duitsland ➡️ 8 Dagen in Attractiepark Tripsdrill, Cleebronn ➡️ € 1288,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 3 sterren vakantiepark ➡️ Korting autovakantie Baden Württemberg - Duitsland met vertrek op dinsdag 4 oktober 2022 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8.2

Attractiepark Tripsdrill

8-daagse Autovakantie naar Baden Württemberg bij Attractiepark Tripsdrill. Logeren in pipowagen of boomhut, 100 orginele attracties, Bezoek Tripsdrill en het Wildpark, Ideaal als stopover, Plezier voor jong en oud!, Gelegen in het de natuur. Niet ver van Stuttgart, in het groen, ligt het eerst gebouwde attractiepark van Duitsland: Tripsdrill! Met meer dan 100 originele attracties, staat het garant voor grenzeloos familieplezier. Het park is voor de vijfde keer uitgeroepen tot het beste attractiepark van Europa. Nieuw dit jaar is een adembenemende wedstrijd tussen twee achtbanen, de “Volldampf” en “Hals-über-Kopf”. En dat is nog niet alles. In het aangrenzende Wildparadijs zijn meer dan 50 verschillende diersoorten, vliegshows en voerrondes. Kortom; stap in de auto voor een bezoek aan Tripsdrill, één van de meeste populaire bestemmingen in Baden-Württemberg.

Korting autovakantie Baden Württemberg ⏩ Attractiepark Tripsdrill
Korting autovakantie Baden Württemberg ⏩ Attractiepark Tripsdrill
Korting autovakantie Baden Württemberg ⏩ Attractiepark Tripsdrill
Korting autovakantie Baden Württemberg ⏩ Attractiepark Tripsdrill

Vakantie highlights

  • Logeren in pipowagen of boomhut, 100 orginele attracties, Bezoek Tripsdrill en het Wildpark, Ideaal als stopover, Plezier voor jong en oud!, Gelegen in het de natuur

Faciliteiten accommodatie

  • ,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 4 oktober 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-07-23. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!