Ontspannen autovakantie Kopenhagen ⏩ Wakeup Copenhagen on Borgergade 3 Dagen €76,-

Prijs (per persoon)€76,-€138,- -45%
Vertrek opZondag 20 augustus 2023
Verblijf3 Dagen logies
Accommodatie2 Sterren hotel
Bestemming Denemarken »  Kopenhagen »  Kopenhagen
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Hoge korting zomervakantie Denemarken ➡️ 3 Dagen logies in Wakeup Copenhagen on Borgergade, Kopenhagen € 76,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 2 sterren hotel ➡️ Ontspannen autovakantie Kopenhagen - Denemarken met vertrek op zondag 20 augustus 2023 ➡️ Veilig boeken bij Prijsvrij met repatriëring bij calamiteiten.

6

Wakeup Copenhagen on Borgergade

3 daagse stedentrip naar Wakeup Copenhagen on Borgergade in kopenhagen, denemarken. Het Wakeup Copenhagen on Borgergade hotel is een goed hotel met hoge kwaliteit van service en kamers. Het hotel is relatief nieuw en met de inrichting is met alles rekening gehouden. Het hotel heeft een erg gunstige ligging in Kopenhagen. Binnen enkele minuten sta je zowel op de Nyhavn als in de winkelstraat.

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 20 augustus 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2023-03-12. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!