Top autovakantie Jutland 🚗️ Rim Rømø

Prijs (p/p)€135,-€205,- -34%
Vertrek opZondag 11 april 2021
Verblijf4 Dagen
Accommodatie3 Sterren vakantiepark
Bestemming Denemarken »  Jutland »  Havneby
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope autovakantie Denemarken ⏩ 4 Dagen in Rim Rømø, Havneby ⏩ € 135,- p/p ⏩ Verblijf in 3 sterren vakantiepark ⏩ Top autovakantie Jutland met vertrek op zondag 11 april 2021 ⏩ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

7.8

Rim Rømø

Het vakantie-eiland Rømø heeft het breedste zandstrand van Europa en is in het voorjaar en in de zomer zeer populair bij surfers, strandzeilers en andere strandliefhebbers. Dus houd je van het strand? Dan is dit jouw vakantieadres; de stranden op Rømø zijn eindeloos en lenen zich prima ook voor strandwandelingen, vliegeren, strandkarten, paardrijden of gewoon zonnebaden. Het park ligt relatief dicht bij Nederland, waardoor het ook perfect is voor een kort verblijf. Het vakantiepark ligt op slechtst 95km. vanaf LEGOLAND en is dus ook geschikt als uitvalsbasis voor een bezoek aan dit wereldberoemde attractiepark. Ook een dagtocht naar het bekende Duitse Waddeneiland Sylt behoort tot de mogelijkheden, kortom voldoende te beleven in Rømø!

Top autovakantie Jutland 🚗️ Rim Rømø
Top autovakantie Jutland 🚗️ Rim Rømø
Top autovakantie Jutland 🚗️ Rim Rømø
Top autovakantie Jutland 🚗️ Rim Rømø

Faciliteiten accommodatie

  • Op waddeneiland Rømø
  • Met kilometers breed zandstrand
  • Binnen- en buitenbad
  • Geschikt als tussendoor-vakantie
  • Rustig gelegen
  • Veel buitenactiviteiten mogelijk

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 11 april 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-04-14. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!