Last minute autovakantie Jutland ⏩ LEGOLAND®

Prijs (per persoon)€986,-€1315,- -25%
Vertrek opZondag 18 december 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Denemarken »  Jutland »  Billund
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope autovakantie Denemarken ➡️ 8 Dagen in LEGOLAND®, Billund ➡️ € 986,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Last minute autovakantie Jutland - Denemarken met vertrek op zondag 18 december 2022 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8.5

LEGOLAND®

8-daagse Autovakantie naar Jutland bij LEGOLAND®. Met gratis LEGO® cadeau van 1 april tot 31 oktober, Met resortpas naar Aquadome van 1 april tot 31 oktober, Exclusieve aanbiedingen: 3=2, Belevingshotel met veel LEGO, Eigen ingang tot LEGOLAND park, Kinderen kijken hun ogen uit. Er zijn maar weinig hotels die zo veel details hebben als dit hotel. Loop je naar de Piraten en Adventure kamers, dan ontmoet je eerst een echte LEGO® man met lasso. Ga je eten, dan verwelkomt de LEGO kok je bij de ingang en liggen er heuse LEGO frietjes op het buffet. In de bar word je opgewacht door een levensgrote LEGO man achter de piano. In de receptie word je begroet door een mega LEGO draak en ook op de parkeerplaats staat zo'n immense draak, die zelfs stoom blaast! Ohh en dan het toilet niet vergeten, dat is een belevenis op zich! De kamers zijn kindvriendelijk en beschikken over voldoende LEGO, waarmee de kids naar hartelust kunnen spelen. De themakamers zijn mooi gedecoreerd met LEGO bouwwerken! Zo slingeren LEGO apen door de Piratenkamer en zijn er papegaaien in de Adventure kamers. Hotel LEGOLAND beschikt ook over aantrekkelijk geprijsde eenoudervoordeelkamers. Een ander voordeel van dit hotel is de eigen ingang tot het pretpark, zodat je lange wachtrijen ontloopt. Ook handig als je gedurende de dag even iets wilt ophalen uit de kamer of juist wilt wegbrengen. Verder vinden er allerlei wedstrijdjes plaats in het hotel, vraag ernaar bij de receptie en wie weet win jij wel een mooie doos met LEGO!

Last minute autovakantie Jutland ⏩ LEGOLAND®
Last minute autovakantie Jutland ⏩ LEGOLAND®
Last minute autovakantie Jutland ⏩ LEGOLAND®
Last minute autovakantie Jutland ⏩ LEGOLAND®

Vakantie highlights

  • Met gratis LEGO® cadeau van 1 april tot 31 oktober, Met resortpas naar Aquadome van 1 april tot 31 oktober, Exclusieve aanbiedingen: 3=2, Belevingshotel met veel LEGO, Eigen ingang tot LEGOLAND park, Kinderen kijken hun ogen uit

Faciliteiten accommodatie

  • Bar
  • Speeltuin
  • Roomservice
  • Tuin
  • Fitness
  • Sauna,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 18 december 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-11-25. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!