Geweldige vakantie Jutland 🚗️ Enjoy Resorts Marina Fiskenæs

Prijs (per persoon)€182,-€331,- -45%
Vertrek opZondag 19 september 2021
Verblijf4 Dagen
Accommodatie3.5 Sterren bungalow
Bestemming Denemarken »  Jutland »  Gråsten
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Denemarken ⏩ 4 Dagen in Enjoy Resorts Marina Fiskenæs, Gråsten ⏩ € 182,- per persoon ⏩ Verblijf in 3.5 sterren bungalow ⏩ Geweldige vakantie Jutland - Denemarken met vertrek op zondag 19 september 2021 ⏩ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8.2

Enjoy Resorts Marina Fiskenæs

Op slechts 25 kilometer van de Duits-Deense grens ligt aan het fjord dit ruim opgezette vakantiepark voorzien met grote, luxe bungalows. Door de gunstige ligging ten opzichte van Nederland alsook de kingsize bungalows is dit een ideaal adres als tussendoorvakantie en voor grotere reisgezelschappen. Met 2 gezinnen op vakantie; deel de kosten en deel de vakantiepret. Zowel op het park als daarbuiten is van alles te beleven. Een leuke aanrader is Danfoss Universe, het 'super slimme belevingspark van Denemarken', waar kinderen (maar ook ouders) spelenderwijs van alles leren over techniek en natuurwetenschappen.

Geweldige vakantie Jutland 🚗️ Enjoy Resorts Marina Fiskenæs
Geweldige vakantie Jutland 🚗️ Enjoy Resorts Marina Fiskenæs
Geweldige vakantie Jutland 🚗️ Enjoy Resorts Marina Fiskenæs
Geweldige vakantie Jutland 🚗️ Enjoy Resorts Marina Fiskenæs

Faciliteiten accommodatie

  • Relatief dicht bij Nederland
  • Prima voor tussendoorvakantie
  • Ruime en luxe bungalows
  • Sauna en jacuzzi in huis
  • Uitgebreide wellness
  • Binnenbad met glijbaan
  • Aan water gelegen

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 19 september 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-08-06. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!