Goedkope autovakantie Funen 🚗️ City Hotel Odense

Prijs (p/p)€201,-€341,- -41%
Vertrek opDonderdag 1 juli 2021
Verblijf4 Dagen
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Denemarken »  Funen »  Odense
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope zomervakantie Denemarken ⏩ 4 Dagen in City Hotel Odense, Odense ⏩ € 201,- p/p ⏩ Verblijf in 3 sterren hotel ⏩ Goedkope autovakantie Funen - Denemarken met vertrek op donderdag 1 juli 2021 ⏩ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

9

City Hotel Odense

City Hotel Odense is ideaal gelegen in een centrale maar rustige wijk. Op slechts een paar minuten lopen bevindt zich het gezellige restaurant van het hotel. Ontdek de geboortestad van Hans Christian Andersen en de hoofdstad van Funen, Odense. Odense beschikt over talloze charmante winkeltjes, veel musea, mooie groene parken zoals Munke Mose om te genieten van de natuur en dit allemaal op loop afstand! Na een drukke dag kun je bijkomen en ontspannen met een gratis warm drankje bij de open haard in de lounge of een potje biljart of pool spelen in de speelkamer van het City Hotel.

Goedkope autovakantie Funen 🚗️ City Hotel Odense
Goedkope autovakantie Funen 🚗️ City Hotel Odense
Goedkope autovakantie Funen 🚗️ City Hotel Odense
Goedkope autovakantie Funen 🚗️ City Hotel Odense

Faciliteiten accommodatie

  • Rustig en centraal gelegen
  • Moderne kamers
  • Ontdek het charmante Odense
  • Wandel door park Munke Mose
  • Geniet van de zon op het dakterras
  • Gratis wifi in het hele hotel

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 1 juli 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-04-18. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!