Goedkope autovakantie West Vlaanderen ⏩ Zeewind Bredene

Prijs€262,-€494,- -47%
Vertrek opZaterdag 4 november 2023
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren vakantiehuis
Bestemming België »  West Vlaanderen »  Bredene
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope autovakantie België ➡️ 8 Dagen in Zeewind Bredene, Bredene ➡️ € 262,-  ➡️ Verblijf in 3 sterren vakantiehuis ➡️ Goedkope autovakantie West Vlaanderen - België met vertrek op zaterdag 4 november 2023 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

Zeewind Bredene

8-daagse Autovakantie naar West Vlaanderen bij Zeewind Bredene. Uitwaaien aan zee, Belgische kust, Dichtbij en toch in het buitenland, Bezoek Oostende of Brugge, Rustig vakantiepark, Veel voordeel in voor -en naseizoen. Ontsnappen aan de drukte en de heerlijke zeebries voelen? Dan ben je bij Zeewind Bredene aan het juiste adres. Door de gunstige ligging aan de kust is iedere dag een échte vakantiedag. De levendige omgeving leent zich perfect om per fiets te gaan ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan een uitstapje richting Oostende, Brugge of het gezellige De Haan. De vakantiewoningen zijn goed onderhouden en bieden genoeg comfort voor een ontspannen vakantie. Kortom toch nog even lekker weg én naar het buitenland? Dan is Zeewind Bredene echt iets voor jou.

Goedkope autovakantie West Vlaanderen ⏩ Zeewind Bredene
Goedkope autovakantie West Vlaanderen ⏩ Zeewind Bredene
Goedkope autovakantie West Vlaanderen ⏩ Zeewind Bredene
Goedkope autovakantie West Vlaanderen ⏩ Zeewind Bredene

Vakantie highlights

  • Uitwaaien aan zee, Belgische kust, Dichtbij en toch in het buitenland, Bezoek Oostende of Brugge, Rustig vakantiepark, Veel voordeel in voor -en naseizoen

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Tennis
  • Huisdieren toegestaan,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 4 november 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-12-16. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!