Goedkope autovakantie West-Vlaanderen 🚗️ Zeepark Haerendycke

Prijs (per persoon)€136,-€179,- -24%
Vertrek opDinsdag 2 november 2021
Verblijf4 Dagen
Accommodatie3 Sterren vakantiepark
Bestemming België »  West-Vlaanderen »  De Haan
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope autovakantie België ⏩ 4 Dagen in Zeepark Haerendycke, De Haan ⏩ € 136,- per persoon ⏩ Verblijf in 3 sterren vakantiepark ⏩ Goedkope autovakantie West-Vlaanderen - België met vertrek op dinsdag 2 november 2021 ⏩ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

6

Zeepark Haerendycke

Met een unieke ligging achter de duinengordel is Zeepark Haerendycke dé ideale plek om je vakantie te vieren. Ga lekker uitwaaien op het strand of stap in de kusttram om gezellige badplaatsen als Oostende en Blankenberge te bekijken. Drink daarna een drankje op het terras terwijl je wacht op een heerlijk Belgisch vispannetje. Aan de kids is ook gedacht, want zij vermaken zich in het nabijgelegen subtropisch zwemparadijs met glijbanen en een peuterbad. Even wat anders dan water en strand? Leef je dan lekker uit op het voetbalveld of speel een potje squash. Shoppen kan in het historische centrum van Brugge, of maak een rondvaart door de reien en ook een bezoek aan het Frietmuseum is het zeker waard!

Goedkope autovakantie West-Vlaanderen 🚗️ Zeepark Haerendycke
Goedkope autovakantie West-Vlaanderen 🚗️ Zeepark Haerendycke
Goedkope autovakantie West-Vlaanderen 🚗️ Zeepark Haerendycke
Goedkope autovakantie West-Vlaanderen 🚗️ Zeepark Haerendycke

Faciliteiten accommodatie

  • Ruime percelen
  • Elegant kuststadje
  • Dichtbij subtropisch zwemparadijs
  • Aan de prachtige Belgische kust
  • Bezoek historisch Brugge
  • Dichtbij diverse prachtige steden

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 2 november 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-08-01. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!