Aanbieding vakantie Noordzeekust ⏩ Holiday Suites Nieuwpoort

Prijs (per persoon)€258,-€379,- -32%
Vertrek opZondag 26 februari 2023
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren appartement
Bestemming België »  Noordzeekust »  Nieuwpoort
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope voorjaarsvakantie België ➡️ 8 Dagen in Holiday Suites Nieuwpoort, Nieuwpoort ➡️ € 258,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 3 sterren appartement ➡️ Aanbieding vakantie Noordzeekust - België met vertrek op zondag 26 februari 2023 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

Holiday Suites Nieuwpoort

8-daagse Autovakantie naar Noordzeekust bij Holiday Suites Nieuwpoort. Eigentijdse Suites, Aandacht voor Comfort, Alle gemakken van thuis, Maximale flexibiliteit, Jonge dynamische badplaats, Zo op het strand. Verblijf in één van de leukste badplaatsen van onze zuiderburen. Bij Holiday Suites ben je zo op het strand, midden in de stad en ook bij de natuur. Het historische stadshart van Nieuwpoort vraagt om een bezoek, hier kan je heerlijk struinen langs prachtige gebouwen om vervolgens de dag te eindigen met een zonsondergang op het strand. Dan te bedenken dat je appartement om de hoek ligt en je vakantie is toch compleet?

Aanbieding vakantie Noordzeekust ⏩ Holiday Suites Nieuwpoort
Aanbieding vakantie Noordzeekust ⏩ Holiday Suites Nieuwpoort
Aanbieding vakantie Noordzeekust ⏩ Holiday Suites Nieuwpoort
Aanbieding vakantie Noordzeekust ⏩ Holiday Suites Nieuwpoort

Vakantie highlights

  • Eigentijdse Suites, Aandacht voor Comfort, Alle gemakken van thuis, Maximale flexibiliteit, Jonge dynamische badplaats, Zo op het strand

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Speeltuin
  • Tuin
  • Sauna
  • Stoombad
  • Huisdieren toegestaan,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 26 februari 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-11-27. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!