Aanbieding autovakantie Limburg ⏩ Radisson Blu Hasselt

Prijs (per persoon)€446,-€782,- -43%
Vertrek opZondag 20 november 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming België »  Limburg »  Hasselt
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope autovakantie België ➡️ 8 Dagen in Radisson Blu Hasselt, Hasselt ➡️ € 446,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Aanbieding autovakantie Limburg - België met vertrek op zondag 20 november 2022 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

Radisson Blu Hasselt

8-daagse Autovakantie naar Limburg bij Radisson Blu Hasselt. Kamers met prachtig uitzicht, Geweldige locatie, Vlak bij de Grote Markt, Een drankje op grote hoogte, Leuke attracties in de buurt, Lekker eten in de Green House. Vanuit alle kamers in dit hotel heb je prachtig uitzicht over de stad. Daarnaast heeft het ook nog eens een geweldige locatie. Centraler kan bijna niet. Het hotel heeft een goed restaurant en een bar op de bovenste verdieping. Geniet onder het genot van een drankje en het uitzicht nog van een leuke dag in de stad.

Aanbieding autovakantie Limburg ⏩ Radisson Blu Hasselt
Aanbieding autovakantie Limburg ⏩ Radisson Blu Hasselt
Aanbieding autovakantie Limburg ⏩ Radisson Blu Hasselt
Aanbieding autovakantie Limburg ⏩ Radisson Blu Hasselt

Vakantie highlights

  • Kamers met prachtig uitzicht, Geweldige locatie, Vlak bij de Grote Markt, Een drankje op grote hoogte, Leuke attracties in de buurt, Lekker eten in de Green House

Faciliteiten accommodatie

  • Restaurant
  • Bar
  • Fitness
  • Huisdieren toegestaan,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 20 november 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-08-31. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!