Goedkope vakantie Limburg ⏩ Eburon

Prijs (per persoon)€328,-€596,- -45%
Vertrek opZondag 18 september 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming België »  Limburg »  Tongeren
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie België ➡️ 8 Dagen in Eburon, Tongeren ➡️ € 328,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Goedkope vakantie Limburg - België met vertrek op zondag 18 september 2022 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

Eburon

8-daagse Autovakantie naar Limburg bij Eburon. Slapen in voormalig klooster, Ligt in hartje Tongeren, Bezoek de antiekmarkt, Luxe badkamers met regendouche, Gallo-Romeins Museum vlakbij, Tal van bezienswaardigheden. Even heerlijk er tussenuit naar een uniek hotel net over grens. Het hippe Eburon hotel is gebouwd in een klooster en heeft een bijzondere ambiance. In de oudste stad van België kijk je elke dag je ogen uit, de prachtige overblijfselen van de Romeinen blijven niet onopgemerkt. Verwen jezelf en breng een bezoek aan het Toscane van Vlaanderen! Ga op zondagochtend naar de grootste antiek en brocantemarkt van de Benelux. Deze markt start voor de deur, dus ver hoef je niet te gaan! Of breng een bezoek aan het Gallo Romeins Museum.

Goedkope vakantie Limburg ⏩ Eburon
Goedkope vakantie Limburg ⏩ Eburon
Goedkope vakantie Limburg ⏩ Eburon
Goedkope vakantie Limburg ⏩ Eburon

Vakantie highlights

  • Slapen in voormalig klooster, Ligt in hartje Tongeren, Bezoek de antiekmarkt, Luxe badkamers met regendouche, Gallo-Romeins Museum vlakbij, Tal van bezienswaardigheden

Faciliteiten accommodatie

  • ,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 18 september 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-08-14. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!