TOP DEAL vakantie Henegouwen 🚗️ Ibis Charleroi Centre

Prijs (p/p)€132,-€197,- -33%
Vertrek opDonderdag 8 april 2021
Verblijf4 Dagen
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming België »  Henegouwen »  Charleroi
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie België ⏩ 4 Dagen in Ibis Charleroi Centre, Charleroi ⏩ € 132,- p/p ⏩ Verblijf in 3 sterren hotel ⏩ TOP DEAL vakantie Henegouwen met vertrek op donderdag 8 april 2021 ⏩ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

9

Ibis Charleroi Centre

Welkom in Ibis Charleroi Centre. Zoals de naam al verklapt ligt dit comfortabele 3-sterrenhotel in het centrum van de stad Charleroi. De plaats is voornamelijk bekend van het vliegveld Brussels South Charleroi Airport, maar heeft zoveel meer te bieden. Het is een industriestad en ligt op het randje van de Ardennen. Ideaal om deze bruisende stad met de groene natuur te combineren. Vanuit het hotel wandel je zo het centrum in. Bewonder het statige stadhuis aan Place Charles II of bezoek de Saint-Christophe kerk aan hetzelfde plein. Ook leuk om te doen: Ga naar het belangrijkste fotografie museum van Europa. Terug in het hotel drink je een lekker Belgisch biertje in de bar.

TOP DEAL vakantie Henegouwen 🚗️ Ibis Charleroi Centre
TOP DEAL vakantie Henegouwen 🚗️ Ibis Charleroi Centre
TOP DEAL vakantie Henegouwen 🚗️ Ibis Charleroi Centre
TOP DEAL vakantie Henegouwen 🚗️ Ibis Charleroi Centre

Faciliteiten accommodatie

  • Hotel in industriestad
  • Wandel zo het centrum in
  • Combineer stad met natuur
  • Vriendelijk personeel
  • Bestel een biertje in de bar
  • Goed bereikbaar

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 8 april 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-04-12. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!