Ongeloofelijke autovakantie Ardennen ⏩ Village de Vacances d'Oignies 8 Dagen €118,-

Prijs€118,-€164,- -28%
Vertrek opMaandag 6 maart 2023
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren bungalow
Bestemming België »  Ardennen »  Oignies en Thierache
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

Goedkope autovakantie België ➡️ 8 Dagen in Village de Vacances d'Oignies, Oignies en Thierache € 118,-  ➡️ Verblijf in 3 sterren bungalow ➡️ Ongeloofelijke autovakantie Ardennen - België met vertrek op maandag 6 maart 2023 ➡️ Veilig boeken bij TUI met repatriëring bij calamiteiten.

3

Village de Vacances d'Oignies

8-daagse Autovakantie naar Ardennen bij Village de Vacances d'Oignies. Midden in het bos, Rust en ruimte, Ideale locatie voor elk seizoen, Wandelen in de omgeving, Buitensporten, Geniet van het bourgondische leven. De bungalows van dit prachtige vakantiepark liggen verspreid in het natuurgebied Viroin Hermeton van 12 hectare. Rust en ruimte staan centraal op dit park waardoor er zelfs een kans bestaat om wilde dieren te spotten. In de lente ontwaakt de natuur uit zijn winterslaap en ontpopt de natuur zich. In de zomer heerst er een aangename temperatuur en staat alles in bloei. De herfst laat een mooi schouwspel zien omdat de boombladeren in heel kleurenpalet te zien zijn. De winter kan de omgeving in een winterwonderland omtoveren en waan je jezelf snel in kerstsferen.

Ongeloofelijke autovakantie Ardennen ⏩ Village de Vacances d'Oignies 8 Dagen  €118,-
Ongeloofelijke autovakantie Ardennen ⏩ Village de Vacances d'Oignies 8 Dagen  €118,-
Ongeloofelijke autovakantie Ardennen ⏩ Village de Vacances d'Oignies 8 Dagen  €118,-

Vakantie highlights

  • Midden in het bos, Rust en ruimte, Ideale locatie voor elk seizoen, Wandelen in de omgeving, Buitensporten, Geniet van het bourgondische leven

Faciliteiten accommodatie

  • Volleybal
  • Wasmachines (zelfservice)
  • Huisdieren toegestaan,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 6 maart 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-01-14. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!