Goedkoop op autovakantie Ardennen ⏩ Castel de Pont a Lesse

Prijs (per persoon)€405,-€579,- -30%
Vertrek opDinsdag 22 november 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming België »  Ardennen »  Dinant
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope autovakantie België ➡️ 8 Dagen in Castel de Pont a Lesse, Dinant ➡️ € 405,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 3 sterren hotel ➡️ Goedkoop op autovakantie Ardennen - België met vertrek op dinsdag 22 november 2022 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

Castel de Pont a Lesse

8-daagse Autovakantie naar Ardennen bij Castel de Pont a Lesse. Voormalig chateau uit 1800, Kies voor het wandelarrangement, Kies voor het Discover More arrangement, Wandel over het 250 ha landgoed, Prachtige natuur rond het hotel, Bezoek historisch Dinant. Er even echt tussen uit, een totaal ander landschap niet te ver van huis. Verblijf op een groot landgoed omringd door prachtige natuur. Dit hotel is een stijlvol en comfortabel hotel in de Belgische Ardennen. Het voormalige chateau ligt in een klein dorpje, op steenworpafstand van een sfeervol middeleeuwse stadje. Het landgoed met de aangelegde tuinen omringd met een bosrijke omgeving is zeker een wandeling waard.

Goedkoop op autovakantie Ardennen ⏩ Castel de Pont a Lesse
Goedkoop op autovakantie Ardennen ⏩ Castel de Pont a Lesse
Goedkoop op autovakantie Ardennen ⏩ Castel de Pont a Lesse
Goedkoop op autovakantie Ardennen ⏩ Castel de Pont a Lesse

Vakantie highlights

  • Voormalig chateau uit 1800, Kies voor het wandelarrangement, Kies voor het Discover More arrangement, Wandel over het 250 ha landgoed, Prachtige natuur rond het hotel, Bezoek historisch Dinant

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Tuin
  • Fietsverhuur,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 22 november 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-08-01. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!