Allerlaagste prijs autovakantie Dublin ⭐ 3 Dagen logies The Harcourt

Prijs (per persoon)€103,-€139,- -26%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opMaandag 1 juli 2024
Verblijf3 Dagen logies
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Ierland »  Dublin »  Dublin
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Ideale prijs zomervakantie Ierland. 3 Dagen logies in The Harcourt, Dublin € 103,-  (per persoon). Allerlaagste prijs autovakantie Dublin - Ierland met vertrek op maandag 1 juli 2024 ➡️ Verblijf in 3 sterren hotel ➡️ Nu veilig boeken bij Prijsvrij!

9

The Harcourt

3 daagse stedentrip naar The Harcourt in dublin, ierland. Klinkt een stedentrip naar Dublin jou als muziek in de oren? Dan ga je voor een verblijf in The Harcourt: een comfortabel en karakteristiek 3-sterrenhotel, centraal gelegen in de stad. Start je dag met een goed ontbijt en wandel vanuit hier zó naar het openbaar vervoer. Drink in de avond een drankje in de Beer Garden en proef van lekkere gerechten in het eigen restaurant. Heb jij je koffers al gepakt? Maak je klaar voor een culturele ontdekkingstocht met een stedentrip in Dublin!

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 1 juli 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2023-11-26. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!