Ideale autovakantie Limburg ⏩ 3 Dagen - Singlereis Wandelweekend Valkenburg

Prijs (per persoon)€149,-€189,- -21%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opVrijdag 23 augustus 2024
Verblijf3 Dagen -
AccommodatieHotel
Bestemming Nederland »  Limburg »  Valkenburg
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

Echt wel! zomervakantie Nederland. 3 Dagen - in Singlereis Wandelweekend Valkenburg, Valkenburg. Geen € 189,- maar slechts € 149,-  (per persoon). Ideale autovakantie Limburg - Nederland met vertrek op vrijdag 23 augustus 2024 ➡️ Wandelen in de natuur ➡️ Nu veilig boeken bij TUI!

8.6

Vakantie Limburg - Nederland € 149,- ⁂ TourDealz

3-daagse Autovakantie naar Limburg bij Singlereis Wandelweekend Valkenburg. 1-persoonskamer inclusief!, Verblijf in een gastvrij hotel, Ons meest populaire wandelweekend, Ontbijt én diner inbegrepen, Ervaren reisleiding, Wandelniveau 1. Nederland is bij uitstek geschikt om er een heerlijk weekje actief op uit te trekken. Hoe klein ons land ook is, er is een grote diversiteit aan landschappen. Neem het altijd gemoedelijke Zuid Limburg. Fraaie wandelingen door het groene heuvelland met onder andere bossen, prachtige kastelen, oneindige weilanden en de sfeervolle stad Maastricht. Natuurlijk nemen we óók de tijd om zo nu en dan ergens neer te strijken voor een welverdiend kopje koffie met een lekker stukje vlaai op een van de vele terrasjes... Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig voor een gezellig, afwisselend én sportief tussendoortje. Dus pak in die wandelschoenen en wandel met ons mee!

Vakantie Limburg - Nederland € 149,- ⁂ TourDealz
Vakantie Limburg - Nederland € 149,- ⁂ TourDealz
Vakantie Limburg - Nederland € 149,- ⁂ TourDealz
Vakantie Limburg - Nederland € 149,- ⁂ TourDealz

autovakantie Nederland | last minute vakantie Nederland | vakantie Nederland

Vakantie highlights

  • 1-persoonskamer inclusief!
  • Verblijf in een gastvrij hotel
  • Ons meest populaire wandelweekend
  • Ontbijt én diner inbegrepen
  • Ervaren reisleiding
  • Wandelniveau 1

Faciliteiten accommodatie

  • ,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 23 augustus 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2024-05-17. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!