TIP! vakantie Limburg ➡️ 3 Dagen - Singlereis Wandelweekend Valkenburg

Prijs (per persoon)€166,-€325,- -49%
Boekingskosten€37,50
Vertrek opVrijdag 16 juni 2023
Verblijf3 Dagen -
AccommodatieHotel
Bestemming Nederland »  Limburg »  Valkenburg
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

Fantastische vakantie Nederland ➡️ 3 Dagen - in Singlereis Wandelweekend Valkenburg, Valkenburg € 166,-  (per persoon) ➡️ TIP! vakantie Limburg - Nederland met vertrek op vrijdag 16 juni 2023 ➡️ Veilig boeken bij TUI met repatriëring bij calamiteiten.

8.6

Singlereis Wandelweekend Valkenburg

3-daagse naar Limburg bij Singlereis Wandelweekend Valkenburg. 1-persoonskamer inclusief!, Verblijf in een gastvrij hotel, Ons meest populaire wandelweekend, Ontbijt én diner inbegrepen, Ervaren reisleiding, Wandelniveau 1. Nederland is bij uitstek geschikt om er een heerlijk weekje actief op uit te trekken. Hoe klein ons land ook, er is een grote diversiteit aan landschappen. Neem het altijd gemoedelijke Zuid Limburg. Fraaie wandelingen door het groene heuvelland met onder andere bossen, prachtige kastelen, oneindige weilanden en de sfeervolle stad Maastricht. Natuurlijk nemen we óók de tijd om zo nu en dan ergens neer te strijken voor een welverdiend kopje koffie met een lekker stukje vlaai op een van de vele terrasjes... Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig voor een gezellig, afwisselend én sportief tussendoortje. Dus pak in die wandelschoenen en wandel met ons mee!

TIP! vakantie Limburg ➡️ 3 Dagen - Singlereis Wandelweekend Valkenburg
TIP! vakantie Limburg ➡️ 3 Dagen - Singlereis Wandelweekend Valkenburg
TIP! vakantie Limburg ➡️ 3 Dagen - Singlereis Wandelweekend Valkenburg
TIP! vakantie Limburg ➡️ 3 Dagen - Singlereis Wandelweekend Valkenburg

autovakantie Nederland | last minute vakantie Nederland | vakantie Nederland

Vakantie highlights

  • 1-persoonskamer inclusief!
  • Verblijf in een gastvrij hotel
  • Ons meest populaire wandelweekend
  • Ontbijt én diner inbegrepen
  • Ervaren reisleiding
  • Wandelniveau 1

Faciliteiten accommodatie

  • ,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 16 juni 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-05-01. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!