Last second korting autovakantie Istrie 🚗️ 8 Dagen logies Valamar Diamant Residence

Prijs (per persoon)€224,-€356,- -37%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opZondag 15 oktober 2023
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Kroatië »  Istrie »  Porec
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Direct vertrekken herfstvakantie Kroatië. 8 Dagen logies in Valamar Diamant Residence, Porec € 224,-  (per persoon). Last second korting autovakantie Istrie - Kroatië met vertrek op zondag 15 oktober 2023 ➡️ Verblijf in 3 sterren hotel ➡️ Nu veilig boeken bij Prijsvrij!

7

Valamar Diamant Residence

8 daagse autovakantie naar Valamar Diamant Residence in porec, kroatie. Klinkt een vakantie in Porec als muziek in de oren? Verblijf dan in het Valamar Diamant Residence: een 3-sterrenhotel waar iedereen welkom is. Kom lekker tot rust op het zonneterras en plons in het zwembad voor aangename verfrissing tijdens de warme dagen. Ga voor een sportief potje tennis of loop vanuit hier zó naar het strand. Toe aan de zon, het strand en de mooie cultuur van Kroatie? Ga met ons mee voor een zonvakantie in Istrie!

autovakantie Kroatië | last minute vakantie Kroatië | vakantie Kroatië

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 15 oktober 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2023-10-11. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!