Last minute autovakantie Malaga ⏩ Soho Boutique Las Vegas

Prijs (per persoon)€739,-€1137,- -35%
Vertrek opZondag 1 mei 2022
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Spanje »  Malaga »  Malaga
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij Prijsvrij

Goedkope meivakantie Spanje ➡️ 8 Dagen logies in Soho Boutique Las Vegas, Malaga ➡️ € 739,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 3 sterren hotel ➡️ Last minute autovakantie Malaga - Spanje met vertrek op zondag 1 mei 2022 ➡️ Veilig boeken bij Prijsvrij met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

Soho Boutique Las Vegas

8 daagse autovakantie naar Soho Boutique Las Vegas in malaga, spanje. Het in Malaga gelegen 3 sterrenhotel Soho Boutique Las Vegas is een ideale keuze voor een geweldig vakantie in Spanje. Op loopafstand van het hotel is het strand te vinden en na 20 minuten lopen sta je in het gezellige centrum waar je veel lekkere restaurantjes en bars vindt. In de groene tuin kan je heerlijk ontspannen bij het zwembad of geniet op het zonneterras van de Spaanse zon. Soho Boutique Las Vegas beschikt over ruime kamers en vriendelijke medewerkers. Boek nu jouw volgende vakantie naar de Spaanse zon bij Prijsvrij vakanties.

Corona informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 1 mei 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2022-04-13. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!