Super korting vakantie Costa Del Sol ⏩ Toboso apar-turis 8 Dagen €342,-

Prijs (per persoon)€342,-€590,- -42%
Vertrek opDonderdag 20 april 2023
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie3 Sterren appartement
Bestemming Spanje »  Costa Del Sol »  Nerja
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Dagdeal vakantie Spanje ➡️ 8 Dagen logies ontbijt in Toboso apar-turis, Nerja € 342,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 3 sterren appartement ➡️ Super korting vakantie Costa Del Sol - Spanje met vertrek op donderdag 20 april 2023 ➡️ Veilig boeken bij Prijsvrij met repatriëring bij calamiteiten.

6

Toboso apar-turis

8 daagse autovakantie naar Toboso apar-turis in nerja, spanje. Een vakantie naar het prachtige 3-sterren appartementencomplex Toboso apar-turis in Nerja zorgt voor plezier en ontspanning. Zo kun je heerlijk relaxen aan het zwembad onder het Spaanse zonnetje, genieten van een lekker drankje in de Ierse bar of nieuwe gerechten ontdekken in het restaurant. Mocht al dat wandelen in de omgeving nog niet genoeg zijn, dan ga je toch gewoon een uurtje fitnessen in de fitnessruimte. Naast een buitenzwembad is er ook een fijn verwarmd binnenzwembad in de sparuimte aanwezig. Pak je koffer al maar vast in!

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 20 april 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2023-01-19. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!