Geweldige vakantie Catalonië ⏩ Montarto

Prijs (per persoon)€300,-€577,- -48%
Vertrek opWoensdag 16 augustus 2023
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Spanje »  Catalonië »  Naut Aran
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope zomervakantie Spanje ➡️ 8 Dagen in Montarto, Naut Aran ➡️ € 300,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Geweldige vakantie Catalonië - Spanje met vertrek op woensdag 16 augustus 2023 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8.3

Montarto

8-daagse Autovakantie naar Catalonië bij Montarto. Uitstapje naar Andorra?, Actieve vakantie, Relaxen bij het zwembad, Fietsverhuur bij het hotel, Ontbijt en diner inbegrepen, Genieten in de wellness. Een karakteristiek hotel gelegen in de Pyreneeën. Vanuit de kamers kijk je uit over het bergachtige landschap. In de ochtend trek je je bergschoenen aan en je kan zo de hele dag op pad. In de avond keer je weer terug naar het hotel en dan staat er een buffet voor je klaar. Na het eten kun je uitbuiken in de sauna.

Geweldige vakantie Catalonië ⏩ Montarto
Geweldige vakantie Catalonië ⏩ Montarto
Geweldige vakantie Catalonië ⏩ Montarto
Geweldige vakantie Catalonië ⏩ Montarto

Vakantie highlights

  • Uitstapje naar Andorra?, Actieve vakantie, Relaxen bij het zwembad, Fietsverhuur bij het hotel, Ontbijt en diner inbegrepen, Genieten in de wellness

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Fitness
  • Tennis
  • Fietsverhuur
  • Sauna
  • Stoombad,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 16 augustus 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-12-18. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!