Last minute autovakantie Catalonië ⏩ La Escala

Prijs€180,-€222,- -19%
Vertrek opDinsdag 15 november 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren vakantiehuis
Bestemming Spanje »  Catalonië »  La Escala
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope autovakantie Spanje ➡️ 8 Dagen in La Escala, La Escala ➡️ € 180,-  ➡️ Verblijf in 3 sterren vakantiehuis ➡️ Last minute autovakantie Catalonië - Spanje met vertrek op dinsdag 15 november 2022 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

La Escala

8-daagse Autovakantie naar Catalonië bij La Escala. Verzorgde vakantiewoningen, Prima adres voor het hele gezin, Huizen verspreid over La Escala, Ontbijten op je eigen terras, Heerlijk uitrusten, Dit is pas vakantie!. Heerlijk, een eigen (Spaanse) vakantiewoning in het bijzondere vissersplaatsje La Escala, sommige hebben zelfs een privé zwembad! Begin de dag goed met een duik in uw 'eigen' zwembad. Het terras leent zich er uitstekend voor om te genieten van een lekker ontbijt, fijne koffie of een goed glas Spaanse wijn. Daarnaast kunnen de kinderen spelen op het terras, rondom het privé zwembad en in de tuin. De huizen liggen verspreid in het gemoedelijke La Escala. De maximale afstand van de vakantiewoning tot het strand bedraagt 3 km.

Last minute autovakantie Catalonië ⏩ La Escala
Last minute autovakantie Catalonië ⏩ La Escala
Last minute autovakantie Catalonië ⏩ La Escala
Last minute autovakantie Catalonië ⏩ La Escala

Vakantie highlights

  • Verzorgde vakantiewoningen, Prima adres voor het hele gezin, Huizen verspreid over La Escala, Ontbijten op je eigen terras, Heerlijk uitrusten, Dit is pas vakantie!

Faciliteiten accommodatie

  • Huisdieren toegestaan,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 15 november 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-11-12. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!