Super deal vakantie Lissabon ⏩ Lutecia Smart Design 3 Dagen €35,-

Prijs (per persoon)€35,-€46,- -24%
Vertrek opDonderdag 2 februari 2023
Verblijf3 Dagen logies
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Portugal »  Lissabon »  Lissabon
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Aanbieding vakantie Portugal ➡️ 3 Dagen logies in Lutecia Smart Design, Lissabon € 35,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Super deal vakantie Lissabon - Portugal met vertrek op donderdag 2 februari 2023 ➡️ Veilig boeken bij Prijsvrij met repatriëring bij calamiteiten.

6

Lutecia Smart Design

3 daagse stedentrip naar Lutecia Smart Design in lissabon, portugal. Wil je er een paar dagen tussen uit? Kies dan voor het mooie Lissabon en verblijf in het 4-sterrenhotel Lutecia. Dit moderne hotel ligt in het hart van Lissabon. Met de metro ben je binnen een paar haltes al bij de wijk Baixa en het Rossio-plein. Voor cultuur- en shopliefhebbers is dit een perfecte bestemming!

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 2 februari 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2023-01-26. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!