Geweldige aanbieding autovakantie Krakau ⏩ Qubus Krakow 3 Dagen €59,-

Prijs (per persoon)€59,-€104,- -43%
Vertrek opMaandag 21 augustus 2023
Verblijf3 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Polen »  Krakau »  Krakau
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Hoge korting zomervakantie Polen ➡️ 3 Dagen logies ontbijt in Qubus Krakow, Krakau € 59,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Geweldige aanbieding autovakantie Krakau - Polen met vertrek op maandag 21 augustus 2023 ➡️ Veilig boeken bij Prijsvrij met repatriëring bij calamiteiten.

7

Qubus Krakow

3 daagse stedentrip naar Qubus Krakow in krakau, polen. Klaar voor een indrukwekkende reis naar Krakau? Lees dan verder over het Qubus hotel in het mooie Podgórze. Je kunt in deze wijk veel historische bezienswaardigheden vinden. Verder is het hotel dichtgelegen bij de rivier de Wisla. Als je die oversteekt, ben je binnen 10 minuten in de excentrieke wijk Kazimierz. Of loop naar het oude stadscentrum van Krakau, waar de oude synagoge te zien is. Tenslotte, geniet na een dag de stad te hebben ontdekt van de wellness faciliteiten of neem een duik in het zwembad in het hotel.

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 21 augustus 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2023-03-05. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!