TIP autovakantie Salzburgerland ⏩ Das Alpenhaus Kaprun

Prijs (per persoon)€99,-€138,- -28%
Vertrek opZondag 25 september 2022
Verblijf- Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Oostenrijk »  Salzburgerland »  Kaprun
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieDe Jong Intra
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij de Jong Intra

Goedkope autovakantie Oostenrijk ➡️ - Dagen in Das Alpenhaus Kaprun, Kaprun ➡️ € 99,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ De Sommercard Zell am See/Kaprun is inclusief en hiermee geniet u van vele kortingen en extra's, zoals (onder voorbehoud van wijzigingen): - Gratis gebruik van het openbaar vervoer in de regio - Gratis gebruik van diverse bergliften - Gratis bootovertocht tussen Zell am See en Thumersbach - En nog veel meer! U ontvangt deze kaart bij de receptie tijdens het inchecken. Het programma is altijd onder voorbehoud van wijzigingen. ➡️ TIP autovakantie Salzburgerland - Oostenrijk met vertrek op zondag 25 september 2022 ➡️ Veilig boeken bij de Jong Intra met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

Das Alpenhaus Kaprun

Prachtig 4-sterrenhotel met uitstekende ligging, midden in het centrum van Kaprun. Maak gebruik van vele extra's en kortingen die u ontvangt met de Zell am See/Kaprun Sommercard.

TIP autovakantie Salzburgerland ⏩ Das Alpenhaus Kaprun
TIP autovakantie Salzburgerland ⏩ Das Alpenhaus Kaprun
TIP autovakantie Salzburgerland ⏩ Das Alpenhaus Kaprun
TIP autovakantie Salzburgerland ⏩ Das Alpenhaus Kaprun

Vakantie highlights

Faciliteiten accommodatie

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 25 september 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder de Jong Intra, op datum van publicatie: 2022-08-08. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!