Korting vakantie Limburg 🚗️ BreeBronne

Prijs (per persoon)€192,-€376,- -49%
Vertrek opVrijdag 9 september 2022
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie5 Sterren camping
Bestemming Nederland »  Limburg »  Maasbree
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij Prijsvrij

Goedkope vakantie Nederland ⏩ 8 Dagen logies in BreeBronne, Maasbree ⏩ € 192,- per persoon ⏩ Verblijf in 5 sterren camping ⏩ Korting vakantie Limburg - Nederland met vertrek op vrijdag 9 september 2022 ⏩ Veilig boeken bij Prijsvrij met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

BreeBronne

8 daagse autovakantie naar BreeBronne in maasbree, nederland. Verblijf deze zomervakantie op de gezellige en luxe 5-sterren familiecamping BreeBronne in Maasbree. Terwijl de prachtige omgeving ideaal is voor wandelingen en fietstochten, is de camping perfect voor volop vermaak, sportiviteit en ontspanning. Het enthousiaste animatieteam organiseert de meest leuk sport- en spelactiviteiten voor jong en oud. Terwijl de kinderen plezier hebben tijdens een speurtocht kan jij even bijkomen op het strand. Voor de kleine reizigers zijn er vele speeltuinen aanwezig en beschikt de binnenspeeltuin over een ballenbak. Daarnaast zijn er genoeg plekken waar je kunt eten, er is zelfs een ijssalon en meerdere foodtrucks. En kan je verder waterpret beleven in het subtropisch zwembad glijbaan. Dat klinkt toch super! Wanneer vertrek jij naar de BreeBronne camping?

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 9 september 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2021-11-29. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!