Goedkoop op autovakantie Veneto ⏩ Best Western Villa Pace Park Bolognese

Prijs€284,-€473,- -40%
Vertrek opDonderdag 30 juni 2022
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren villa
Bestemming Italië »  Veneto »  Preganziol
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij Prijsvrij

Goedkope autovakantie Italië ➡️ 8 Dagen logies ontbijt in Best Western Villa Pace Park Bolognese, Preganziol ➡️ € 284,-  ➡️ Verblijf in 4 sterren villa ➡️ Goedkoop op autovakantie Veneto - Italië met vertrek op donderdag 30 juni 2022 ➡️ Veilig boeken bij Prijsvrij met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

Best Western Villa Pace Park Bolognese

8 daagse autovakantie naar Best Western Villa Pace Park Bolognese in preganziol, italie. Best Western Villa Pace Park Bolognese is een luxe 4-sterrenhotel in Preganziol. Het hotel behoort tot de welbekende Best Western keten. Deze historische villa is gelegen in de Veneto regio en Venetie ligt op maar 20 minuten rijden. Best Western Villa Pace Park Bolognese is omgetoverd tot een prachtige accommodatie en voorzien van alle gemakken voor een heerlijke vakantie. Zo is er een fijn buiten- en binnenzwembad, een mooi restaurant met terras en diverse wellnessvoorzieningen zoals een sauna. Kortom, een ideaal verblijf voor een fantastische vakantie in Italie!

Corona informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 30 juni 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2022-04-24. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!