TIP vakantie Toscane 🚗️ Ville Degli Ulivi

Prijs (p/p)€205,-
Vertrek opZondag 30 mei 2021
Verblijf7 Dagen logies
Accommodatie
Bestemming Italië »  Toscane »  Marina-Di-Campo
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsVrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij PrijsVrij

Goedkope vakantie Italië ⏩ 7 Dagen logies in Ville Degli Ulivi, Marina-Di-Campo ⏩ € 205,- p/p ⏩ TIP vakantie Toscane met vertrek op zondag 30 mei 2021 ⏩ Veilig boeken bij PrijsVrij met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

8

Ville Degli Ulivi

Beschrijving van de camping Vlakbij de prachtige haven van Marina di Campo | Op loopafstand van een mooi zandstrand | Tal van activiteiten voor klein en groot | Een gezellige camping op het mooie eiland Elba. Pal aan een zandstrand en met een mooi groot zwembad. Volop mogelijkheden voor watersport in de buurt. Camping Ville degli Ulivi ligt aan de zuidkust van Elba, in een warme vallei vlak buiten Marina di Campo. Het zonnige klimaat is dan ook heel geschikt voor een vakantie in mei of juni. Het terrein staat - heel fleurig - vol met bomen en bloemen. De plaatsen van onze bungalowtenten en stacaravans zijn niet groot op camping Ville degli Ulivi, maar bij een aantal staan heggen; hier heeft u dus extra privacy. Af en toe kunt u horen dat er een vliegveldje in de buurt ligt. De prima voorzieningen op deze camping bij Marina di Campo omvatten fraaie zwembaden, waarbij ook aan het spetterplezier voor de kleintjes is gedacht. Het zwembad is gratis voor kinderen tot 10 jaar. Van eind mei tot en met augustus is er ''s avonds een disco voor het hele gezin op camping Ville degli Ulivi. Voor de kinderen worden overdag allerlei spelletjes georganiseerd. In het hoogseizoen is de sfeer op deze camping bij Marina di Campo levendig en echt Italiaans. Classic - 2 slaapkamers en 1 badkamer Max. 7 pers. (4 volw.)| Min. afmeting: 23 m²| Traditionele, gezellige inrichting| Centraal woon/eetgedeelte| Compleet ingerichte keuken Deze informatie over Camping Ville Degli Ulivi wordt u aangeboden door onze partner Eurocamp. Vind de beste deal naar Camping Ville Degli Ulivi in Marina- Di- Campo, Toscane!

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 30 mei 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder PrijsVrij, op datum van publicatie: 2021-04-02. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!