Goedkope vakantie Toscane 🚗️ Riva dei Cavalleggeri

Prijs (p/p)€94,-€168,- -44%
Vertrek opWoensdag 29 september 2021
Verblijf4 Dagen
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Italië »  Toscane »  Marina di Bibbona
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Italië ⏩ 4 Dagen in Riva dei Cavalleggeri, Marina di Bibbona ⏩ € 94,- p/p ⏩ Verblijf in 3 sterren hotel ⏩ Goedkope vakantie Toscane - Italië met vertrek op woensdag 29 september 2021 ⏩ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

8

Riva dei Cavalleggeri

Zwemmen in de zee, Italiaans ijs en lekker luieren? Slippers aan en je strandvakantie kan beginnen bij Hotel Riva dei Cavalleggeri aan de Toscaanse kust. Een fijn strandhotel met vriendelijk personeel, goed eten en een gezellig terras. De kamers van het hotel zijn schoon, netjes en comfortabel. Gewoon zoals je het mag verwachten. Aan de overkant ligt het kleine centrum van Marina di Bibbona met een pleintje, wat winkeltjes en een paar terrassen. De omgeving is levendig en in het hoogseizoen is er regelmatig een markt of entertainment. Slenter in vakantietempo naar het brede zandstrand op ca. 450 meter. Je maakt meteen een lekkere wandeling en daarna hoef je nergens meer naar om te kijken..

Goedkope vakantie Toscane 🚗️ Riva dei Cavalleggeri
Goedkope vakantie Toscane 🚗️ Riva dei Cavalleggeri
Goedkope vakantie Toscane 🚗️ Riva dei Cavalleggeri
Goedkope vakantie Toscane 🚗️ Riva dei Cavalleggeri

Faciliteiten accommodatie

  • Smullen van de Italiaanse keuken
  • Vriendelijk en gastvrij personeel
  • Heerlijk zandstrand op 450 meter
  • Netjes en gezellig
  • Gezellig terras aan de straatzijde
  • Genieten aan de Toscaanse kust

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 29 september 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-05-26. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!