Top autovakantie Campanië ⏩ Sopramare Resort

Prijs€208,-€341,- -39%
Vertrek opZaterdag 24 september 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren bungalow
Bestemming Italië »  Campanië »  Piano Di Sorrento
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope autovakantie Italië ➡️ 8 Dagen in Sopramare Resort, Piano Di Sorrento ➡️ € 208,-  ➡️ Verblijf in 3 sterren bungalow ➡️ Top autovakantie Campanië - Italië met vertrek op zaterdag 24 september 2022 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

Sopramare Resort

8-daagse Autovakantie naar Campanië bij Sopramare Resort. Eenvoudige bungalows in schaduwrijke tuin, Kwartier fietsen naar bruisend Sorrento, Bezoek indrukwekkend Pompeï, Ontdek de Amalfikust, Spot celebrities op Capri, Op stedentrip naar Napels & inclusief transfers.. Op een kwartier fietsen van de gezellige badplaats Sorrento ligt Sopramare Resort, midden in een groene oase. In deze schaduwrijke tuin vind je gezellige bungalows tussen geurige fruitbomen. De inrichting van de bungalows is eenvoudig, maar schoon. De omgeving vraagt erom ontdekt te worden, dus trek erop uit. Niet te missen is indrukwekkend Pompeï. Ruim tweeduizend jaar geleden een bloeiende metropool waar het leven van de een op andere dag is gestopt door een uitbarsting van de Vesuvius. Pompeï is bijzonder interessant omwille van de historie, al krijg je ondanks de zonneschijn af en toe kippenvel bij de verhalen. Absolute schoonheid vind je aan de Amalfikust, net ten zuiden van het resort. Denk: een grillige kustlijn met slingerende wegen en na elke bocht weer een kleurrijk dorp geplakt tegen een groene bergwand. Vanuit het resort ligt al dit moois binnen handbereik.

Top autovakantie Campanië ⏩ Sopramare Resort
Top autovakantie Campanië ⏩ Sopramare Resort
Top autovakantie Campanië ⏩ Sopramare Resort
Top autovakantie Campanië ⏩ Sopramare Resort

Vakantie highlights

  • Eenvoudige bungalows in schaduwrijke tuin, Kwartier fietsen naar bruisend Sorrento, Bezoek indrukwekkend Pompeï, Ontdek de Amalfikust, Spot celebrities op Capri, Op stedentrip naar Napels & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Huisdieren toegestaan,

Corona informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 24 september 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-04-20. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!