Zo goedkoop op vakantie Elzas ⏩ La Ferme Du Pape 4 Dagen €141,-

Prijs (per persoon)€141,-€235,- -40%
Vertrek opMaandag 6 maart 2023
Verblijf4 Dagen
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Frankrijk »  Elzas »  Eguisheim
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

Hoge korting vakantie Frankrijk ➡️ 4 Dagen in La Ferme Du Pape, Eguisheim € 141,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 3 sterren hotel ➡️ Zo goedkoop op vakantie Elzas - Frankrijk met vertrek op maandag 6 maart 2023 ➡️ Veilig boeken bij TUI met repatriëring bij calamiteiten.

8

La Ferme Du Pape

4-daagse Autovakantie naar Elzas bij La Ferme Du Pape. Gastronomisch genieten, Traditioneel ingerichte kamers, Heerlijke wandelingen maken, Op de fiets de omgeving ontdekken, Ideaal voor koppels, Boordevol karakter. Met zijn vestingwerken uit 1257 is het dorp trots op zijn pittoreske leuke straatjes die kronkelen tussen bloemrijke vakwerkhuizen. De verrassend smalle huizen staan vol met decoraties en unieke architectonische kenmerken. Het uitzonderlijke erfgoed van de stad omvat een kasteel, fonteinen - waarvan Saint Leo een van de grootste in de Elzas is - en een parochiekerk gewijd aan Saint Peter en Saint Paul. Eguisheim, de geboorteplaats van de Elzasser wijnmakerij, ligt op glooiende heuvels beplant met wijnstokken. Dankzij de knowhow van wijnmakers en opmerkelijke grond, zijn de hellingen van "Eichberg" en "Pfersigberg" geclassificeerd als een van de grote wijnen van de Elzas.

Zo goedkoop op vakantie Elzas ⏩ La Ferme Du Pape 4 Dagen €141,-
Zo goedkoop op vakantie Elzas ⏩ La Ferme Du Pape 4 Dagen €141,-
Zo goedkoop op vakantie Elzas ⏩ La Ferme Du Pape 4 Dagen €141,-
Zo goedkoop op vakantie Elzas ⏩ La Ferme Du Pape 4 Dagen €141,-

Vakantie highlights

 • Gastronomisch genieten
 • Traditioneel ingerichte kamers
 • Heerlijke wandelingen maken
 • Op de fiets de omgeving ontdekken
 • Ideaal voor koppels
 • Boordevol karakter

Faciliteiten accommodatie

 • Fietsverhuur
 • Huisdieren toegestaan,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 6 maart 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-03-01. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!