Last minute autovakantie Rijnland-Palts 🚗️ Hotel Restaurant Krone

Prijs (p/p)€130,-€160,- -19%
Vertrek opDonderdag 10 juni 2021
Verblijf4 Dagen
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Duitsland »  Rijnland-Palts »  Kestert
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope autovakantie Duitsland ⏩ 4 Dagen in Hotel Restaurant Krone, Kestert ⏩ € 130,- p/p ⏩ Verblijf in 3 sterren hotel ⏩ Last minute autovakantie Rijnland-Palts - Duitsland met vertrek op donderdag 10 juni 2021 ⏩ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

9

Hotel Restaurant Krone

Hotel Restaurant Krone is een comfortabel 3-sterrenhotel gelegen in het charmante dorpje Kestert. Het hotel ligt aan de Rijn en heeft vanaf het dakterras een prachtig uitzicht over de rivier. Verken het 1200 jaar oude dorp terwijl je door de schilderachtige straatjes struint. Heb je je wandelschoenen aan? Want er zijn veel wandelingen te maken in de omgeving. Kies voor het Rijnburchtenwandelpad. Dit 200 kilometer lange pad loopt langs de Rijn, door een prachtig natuurgebied met diverse burchten. Maak ook zeker een leuk uitstapje naar een van de omliggende steden of dorpen. Bezoek bijvoorbeeld Koblenz of Boppard. In het hotel zijn alle avondmaaltijden voor je verzorgd. Tijdens het diner worden seizoensgebonden gerechten geserveerd waar je van kunt genieten bij de openhaard of op het terras..

Last minute autovakantie Rijnland-Palts 🚗️ Hotel Restaurant Krone
Last minute autovakantie Rijnland-Palts 🚗️ Hotel Restaurant Krone
Last minute autovakantie Rijnland-Palts 🚗️ Hotel Restaurant Krone
Last minute autovakantie Rijnland-Palts 🚗️ Hotel Restaurant Krone

Faciliteiten accommodatie

  • Sfeervol hotel aan de Rijn
  • In charmant dorp
  • Terras met uitzicht over de rivier
  • Inclusief rondleiding Loreley
  • Ideale omgeving om te wandelen
  • Bezoek diverse burchten

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 10 juni 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-05-21. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!