Fantastische vakantie Eifel ⏩ Am Park Stadtkyll

Prijs (per persoon)€251,-€364,- -31%
Vertrek opMaandag 2 januari 2023
Verblijf6 Dagen
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Duitsland »  Eifel »  Stadtkyll
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope kerstvakantie Duitsland ➡️ 6 Dagen in Am Park Stadtkyll, Stadtkyll ➡️ € 251,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 3 sterren hotel ➡️ Fantastische vakantie Eifel - Duitsland met vertrek op maandag 2 januari 2023 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7.6

Am Park Stadtkyll

6-daagse Autovakantie naar Eifel bij Am Park Stadtkyll. Gratis koffie en thee in het hotel, Diverse routes bij de receptie, Wandelen en fietsen, Tip: bezoek de vulkaankrater, Ga een dagje naar Phantasialand, Comfortabele kamers. Je vindt dit hotel in de prachtige Vulkaaneifel en bied je talloze opties om deze regio te verkennen. Vanuit het hotel maak je vele wandel- en fietstochten. Fietsen langs de voormalige spoorlijnen Kylltall, richting Natuurpark Hoge Venen in België en nog veel meer. Zoals op de fiets naar Kronenburger See, waar je kan genieten van het waterpark en een waterfiets kunt huren. Aangezien je je bevindt in de Vulkaaneifel is een bezoek aan de Vulkangarten Steffeln en de koudwatergeiser bij Wallende Born niet te missen. Ben je een race-liefhebber? Ga dan langs de Nürburgring op 20 minuten rijden. Of ben je op zoek naar wat spanning? Leef je dan uit in Phantasialand op 30 minuten rijden. Kortom, genoeg te doen in de omgeving van Hotel Am Park.

Fantastische vakantie Eifel ⏩ Am Park Stadtkyll
Fantastische vakantie Eifel ⏩ Am Park Stadtkyll
Fantastische vakantie Eifel ⏩ Am Park Stadtkyll
Fantastische vakantie Eifel ⏩ Am Park Stadtkyll

Vakantie highlights

  • Gratis koffie en thee in het hotel, Diverse routes bij de receptie, Wandelen en fietsen, Tip: bezoek de vulkaankrater, Ga een dagje naar Phantasialand, Comfortabele kamers

Faciliteiten accommodatie

  • Bar
  • Huisdieren toegestaan,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 2 januari 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-08-23. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!