Goedkope autovakantie Limburg ⏩ Kasteel Wurfeld

Prijs (per persoon)€292,-€551,- -47%
Vertrek opMaandag 20 februari 2023
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming België »  Limburg »  Maaseik
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope voorjaarsvakantie België ➡️ 8 Dagen in Kasteel Wurfeld, Maaseik ➡️ € 292,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Goedkope autovakantie Limburg - België met vertrek op maandag 20 februari 2023 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

Kasteel Wurfeld

8-daagse Autovakantie naar Limburg bij Kasteel Wurfeld. Prachtig kasteel uit 1640, Groot privépark rondom het hotel, Kies voor het fietsarrangement, Hotel met een bijzonder verhaal, Eigen restaurant de Wintertuin, Plan een dag uit naar Sittard. Slapen in een kasteelkamer, een privépark om in te wandelen en het gezellige dorp om de hoek. Een verblijf voor levensgenieters. Het hotelrestaurant serveert gerechten vol smaak en starten de wandel en fietsroutes bij het hotel. Lekker fietsen en wandelen in de omgeving en shoppen kan in de leuke steden vlakbij.

Goedkope autovakantie Limburg ⏩ Kasteel Wurfeld
Goedkope autovakantie Limburg ⏩ Kasteel Wurfeld
Goedkope autovakantie Limburg ⏩ Kasteel Wurfeld
Goedkope autovakantie Limburg ⏩ Kasteel Wurfeld

Vakantie highlights

  • Prachtig kasteel uit 1640, Groot privépark rondom het hotel, Kies voor het fietsarrangement, Hotel met een bijzonder verhaal, Eigen restaurant de Wintertuin, Plan een dag uit naar Sittard

Faciliteiten accommodatie

  • Bar
  • Tuin
  • Fietsverhuur,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 20 februari 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-01-02. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!